Podrobnosti o kurzu
Silný vývar je základem každé dobré kuchyně. A kdo by neměl rád guláš, tradiční české jídlo. Na závěr bramborové těsto, které má nespočet variant pro využití. Tentokrát z něj vytvoříme sladkou tečku.
Obsah kurzu:
- Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
- Hovězí guláš se špekovými knedlíky
- Bramborové šišky s mákem
Co všechno budete umět:
- Založit silný hovězí vývar
- Vytvořit játrové knedlíčky a játrovou rýži
- Správně pracovat s masem
- Připravit dobrý základ pro hovězí guláš
- Uvařit špekové knedlíky
- Vytvořit bramborové těsto a umět ho využít ve více variantách
Co si odnesete:
- Certifikát o absolvování kurzu
- Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
- Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce
a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)
Navíc v každém z našich kurzů:
- Zdarma po celou dobu nealko nápoje
- Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
- Sklenka dobrého vína či piva
Vypsané termíny
Termín | Čas | Cena | Počet volných míst | Rezervace |
---|---|---|---|---|
23. 1. | 16:00 | 2.000 | 2 | Rezervovat |