Informace o kurzech
Kurzy v našem studiu jsou zaměřeny především na kvalitní českou kuchyni, její základy, a dobrou znalost výchozích surovin. Jsou postupně sestaveny tak, aby jejich nabídka obsáhla všechny základní kulinářské techniky. Naučíte-li se totiž dobře tyto základy, můžete na nich stavět při mnohých dalších pokrmech - ať už se bude jednat o českou či zahraniční kuchyni. Vzpomínáte si, jak výborně chutnala babiččina nebo maminčina kuchyně? Naučíme vás to, stačí si vybrat z aktuálních kurzů. Kurzy trvají přibližně 5-6 hodin, podle potřeby. Nabídku kurzů budeme neustále rozšiřovat. Můžeme také "postavit" kurz na přání, bude-li to v našich možnostech. Vyberete-li si z našich aktuálních kurzů, těšíme se na vás.
Česká klasika 1.
Silný vývar je základem každé dobré kuchyně. A kdo by neměl rád guláš, tradiční české jídlo. Na závěr bramborové těsto, které má nespočet variant pro využití. Tentokrát z něj vytvoříme sladkou tečku. Obsah ...detail kurzu
Česká klasika 2
V druhém z kurzů české kuchyně se můžete naučit dalším klasickým pokrmům, které už vařily naše babičky. Jen jim dáme trošku modernější kabátek. Táč z kynutého těsta vám pak připomene léto a ...detail kurzu
Česká klasika 3
Další z nabízených kurzů s názvem Česká klasika nabízí možnost naučit se mnohé z našich národních pokrmů. Založit správně vývar, svíčkovou, připravit vhodnou přílohu a křehkou bábovku z třeného těsta. A nedělní ...detail kurzu
Česká klasika 4
Prozatím poslední kurz „české klasiky“ se věnuje vepřovému masu. Různé paštiky, vepřo-knedlo-zelo nebo výrobky tradiční zabijačky k české kuchyni neodmyslitelně patří. Tento kurz voní česnekem, cibulí a kmínem a v naší nabídce ...detail kurzu
Dětský den
Kdo si hraje, nezlobí :-). V tomto kurzu děti zabavíme a současně se hravou formou budou učit vařit a péct dobroty, které mají rádi. Stanou se na chvíli šéfkuchaři. A bonus pro ...detail kurzu
Knedlíkový
Jejich historie sahá až do středověku. Ačkoliv o to, kdo je původně "vynalezl", se Češi přou s Němci i Rakušany, jedno je jisté – Češi knedlíky milují. Jejich variant je nespočet, ať ...detail kurzu
Kuře
Kuře nemusí být vždy připravené jen pečené s grilovacím kořením v troubě či na grilu. A na suché kuřecí prso se šunkou, sýrem a broskví úplně zapomeňte. S kuřecím masem se dá ...detail kurzu
Lehké fit menu
Menu vytvořené pro ty z vás, kteří se chtějí stravovat nejen zdravě, ale zároveň si pochutnat, bez obav o svou štíhlou linii. Menu lehké a barevné… Sladkou tečkou bude crumble - malý ...detail kurzu
Moučníky a dezerty
Také vás občas honí mlsná na něco sladkého? Máte rádi po obědě nebo k odpolední kávičce sladkou tečku? Pojďte se jich pár naučit. Obsah kurzu: Koláče a koláčky z kynutého těsta Ořechová, maková a tvarohová ...detail kurzu
Omáčkový
Omáčky patří k základním dovednostem kuchaře a jsou neodmyslitelnou součástí každé kuchyně. To, že jsou české omáčky těžké, je nesmysl. Naučíte-li se je dělat pořádně a nic neošidit, věřte, že se se ...detail kurzu
Polévka je grunt
... říkávaly naše babičky a dobře věděly, proč. Některé polévky jsou natolik syté a výživné, že skvěle obstojí jako hlavní jídlo. Jsou i dnes součástí vyváženého jídelníčku. Jejich základem je dobrý vývar, ...detail kurzu
Ryby a krevety
I když nemáme moře, ryby a mnohé mořské potvůrky už se u nás nadobro zabydlely. Alespoň na talířích, a to je dobře. Pojďte s námi proplout jejich přípravou. Obsah kurzu: Flambované krevety ve smetaně Krevetky ...detail kurzu
Vánoční
Svíčky a světýlka, dárečky, ale i setkávání s rodinou a přáteli při dobrém jídle a pití. To všechno jsou Vánoce. K české kuchyni neodmyslitelně patří tradiční smažený kapr a bramborový salát. Ten ...detail kurzu
Dárkový poukaz
Udělejte radost originálním překvapením ve formě dárkového poukazu na kuchařský kurz.
- Kreativní a originální dárek
- Poukazy v různých hodnotách
- Možnost osobního vyzvednutí i zaslání na dobírku
- Jednoduché a rychlé objednání