Česká klasika 4

Podrobnosti o kurzu

 

Prozatím poslední kurz  „české klasiky“ se věnuje vepřovému masu. Různé paštiky, vepřo-knedlo-zelo nebo výrobky tradiční zabijačky k české kuchyni neodmyslitelně patří. Tento kurz voní česnekem, cibulí a kmínem a v naší nabídce nemůže chybět. 

 

Obsah kurzu:

  • Paštika z vepřového masa s játry a brusinkami
  • Nadívaná vepřová plec, sekaný špenát, bramborové placky
  • Vepřové záhorácké závitky se zelím, šťouchané brambory se slaninou a cibulkou
  • Bramborové placky – lokše - s povidly, mákem

 Co všechno budete umět:

  • Předkrm v podobě jemné paštiky
  • Upéct vepřové maso „po selsku“ a z výpeku připravit šťávu
  • Připravit jemnou houskovou nádivku (tu lze využít i při přípravě jiných druhů masa)
  • Naplnit a správně zabalit závitek, k pokrmům připravit vhodné přílohy
  • Využít bramborové placky ve slané i sladké variantě

Co si odnesete:

  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
  • Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce

a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)

Navíc v každém z našich kurzů:

  • Zdarma po celou dobu nealko nápoje
  • Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
  • Sklenka dobrého vína či piva

Vypsané termíny

Termín Čas Cena Počet volných míst Rezervace

Fotogalerie z kurzu

Fotka je někdy více než tisíc slov. Podívejte se jak to u nás vypadá nebo jak probíhají naše kurzy.