Podrobnosti o kurzu
Prozatím poslední kurz „české klasiky“ se věnuje vepřovému masu. Různé paštiky, vepřo-knedlo-zelo nebo výrobky tradiční zabijačky k české kuchyni neodmyslitelně patří. Tento kurz voní česnekem, cibulí a kmínem a v naší nabídce nemůže chybět.
Obsah kurzu:
- Paštika z vepřového masa s játry a brusinkami
- Nadívaná vepřová plec, sekaný špenát, bramborové placky
- Vepřové záhorácké závitky se zelím, šťouchané brambory se slaninou a cibulkou
- Bramborové placky – lokše - s povidly, mákem
Co všechno budete umět:
- Předkrm v podobě jemné paštiky
- Upéct vepřové maso „po selsku“ a z výpeku připravit šťávu
- Připravit jemnou houskovou nádivku (tu lze využít i při přípravě jiných druhů masa)
- Naplnit a správně zabalit závitek, k pokrmům připravit vhodné přílohy
- Využít bramborové placky ve slané i sladké variantě
Co si odnesete:
- Certifikát o absolvování kurzu
- Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
- Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce
a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)
Navíc v každém z našich kurzů:
- Zdarma po celou dobu nealko nápoje
- Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
- Sklenka dobrého vína či piva
Vypsané termíny
Termín | Čas | Cena | Počet volných míst | Rezervace |
---|