Podrobnosti o kurzu
Jejich historie sahá až do středověku. Ačkoliv o to, kdo je původně "vynalezl", se Češi přou s Němci i Rakušany, jedno je jisté – Češi knedlíky milují. Jejich variant je nespočet, ať už ve formě příloh či hlavních pokrmů. Tento kurz vám ukáže jejich využití od polévky přes přílohy až po hlavní chody - slané i sladké :-).
Obsah kurzu:
- Žemlové a játrové knedlíčky do polévek
- Bramborové knedlíky s uzeným masem a dušeným špenátem
- Špekové knedlíky s glazovanou cibulkou a červeným zelím
- Houskové knedlíky kynuté - přílohové
- Kynuté knedlíky s ovocem
Co všechno budete umět uvařit:
- Dva druhy jemných knedlíčků do polévek
- Bramborové těsto – a jeho využití nejen pro knedlíky
- Jemný dušený špenát - přílohu
- Špekové knedlíky, které mají využití jako samostatné jídlo i jako příloha
- Červené kysané zelí s vínem, glazovanou cibulku
- Porozumíte pravidlům kynutého vařeného těsta
- A všechno budete umět krásně naservírovat
Co si odnesete:
- Certifikát o absolvování kurzu
- Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
- Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce
a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)
Navíc v každém z našich kurzů:
- Zdarma po celou dobu nealko nápoje
- Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
- Sklenka dobrého vína či piva
Vypsané termíny
Termín | Čas | Cena | Počet volných míst | Rezervace |
---|---|---|---|---|
20. 3. | 16:00 | 1.800 | 4 | Rezervovat |