Knedlíkový

Podrobnosti o kurzu

 

Jejich historie sahá až do středověku. Ačkoliv o to, kdo je původně "vynalezl", se Češi přou s Němci i Rakušany, jedno je jisté – Češi knedlíky milují. Jejich variant je nespočet, ať už ve formě příloh či hlavních pokrmů. Tento kurz vám ukáže jejich využití od polévky přes přílohy až po hlavní chody - slané i sladké :-).

Obsah kurzu:

  • Žemlové a játrové knedlíčky do polévek
  • Bramborové knedlíky s uzeným masem a dušeným špenátem
  • Špekové knedlíky s glazovanou cibulkou a červeným zelím
  • Houskové knedlíky kynuté - přílohové
  • Kynuté knedlíky s ovocem

Co všechno budete umět uvařit:

  • Dva druhy jemných knedlíčků do polévek
  • Bramborové těsto – a jeho využití nejen pro knedlíky
  • Jemný dušený špenát - přílohu
  • Špekové knedlíky, které mají využití jako samostatné jídlo i jako příloha
  • Červené kysané zelí s vínem, glazovanou cibulku
  • Porozumíte pravidlům kynutého vařeného těsta
  • A všechno budete umět krásně naservírovat

Co si odnesete:

  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
  • Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce

a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)

Navíc v každém z našich kurzů:

  • Zdarma po celou dobu nealko nápoje
  • Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
  • Sklenka dobrého vína či piva

 

Vypsané termíny

Termín Čas Cena Počet volných míst Rezervace
20. 3. 16:00 1.800 4 Rezervovat

Fotogalerie z kurzu

Fotka je někdy více než tisíc slov. Podívejte se jak to u nás vypadá nebo jak probíhají naše kurzy.