Podrobnosti o kurzu
Kuře nemusí být vždy připravené jen pečené s grilovacím kořením v troubě či na grilu. A na suché kuřecí prso se šunkou, sýrem a broskví úplně zapomeňte. S kuřecím masem se dá kouzlit a uvařit mnoho různých, chutných pokrmů. Na tomto kurzu kuře „rozebereme“ dopodrobna :-).
Obsah kurzu:
- Kuřecí kroketky s bylinkovým dipem
- Kuřecí ragů polévka s žemlovými knedlíčky
- Kuřecí roláda s játrovou nádivkou, smetanové brambory
- Kuřecí soté se zeleninou, jasmínová rýže
Co všechno budete umět:
- pracovat s kuřecím masem, využít všechny části kuřete
- teplý předkrm - kroketku - a jemný dip
- uvařit z kuřecího vývaru velouté krémovou polévku
- vykostit celé kuře, vytvořit z něj roládu
- připravit játrovou nádivku
- správně roládu zabalit – upevnit a upéct
- uvařit restovanou šťávu z výpeku
- naložit maso na soté, postupně pracovat se zeleninou, sójovou omáčkou
- pracovat s jasmínovou rýží
- vše krásně naservírovat
Co si odnesete:
- Certifikát o absolvování kurzu
- Podrobné recepty i s postupy a vychytávkami
- Malou ochutnávku vaší šikovnosti v krabičce
a také dobrý pocit, že jste udělali něco pro sebe (a těžit z něj budou i vaši blízcí J)
Navíc v každém z našich kurzů:
- Zdarma po celou dobu nealko nápoje
- Káva Espresso nebo čaj dle Vašeho výběru
- Sklenka dobrého vína či piva
Vypsané termíny
Termín | Čas | Cena | Počet volných míst | Rezervace |
---|---|---|---|---|
7. 2. | 16:00 | 2.200 | 1 | Rezervovat |